Frokostordning

Madhytten tilbyder en frokostordning med individuelle hensyn og rig mulighed for at hver enkelt kan lave sine egne valg dagligt. Nogle prioriterer vegetariske sunde retter, mens andre har et behov for et solidt mættende måltid.

Vores buffet kan dagligt opfylde begge dele. Vi tror på det frie valg og guider jer blot gennem vores anretninger, så I selv kan vælge, hvordan jeres frokost skal være.

Vi lægger et stort arbejde i at lave jeres frokost så varieret som muligt. Vores år er inddelt i 3 indbydende sæsoner med masser af livretter og nye retter.

Vi er altid klar på at tage en snak ude hos jer, når I løbende har ønsker til frokosten.
Dette tror vi på er den bedste indgangsvinkel til et godt og langt samarbejde.

Stor variation med 3 årlige sæsoner

Vi ved det vigtigste for jer som firma er at vi sørger for variation hver eneste dag.

Frokosten skal altid overraske og også være spændende efter det første år.

Vi kører årligt efter flere sæsoner så der om sommeren serveres friske og lette retter og der vinteren igennem serveres braiseret mørt kød, rodfrugter, hjemmelavet ægte sovs og meget andet.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at blive ringet op?

Online kundeportal - Mit madhytten

Hvor mange I er dagligt, hvilke ønsker I har til buffeten og alt andet der vedrører frokosten styres via vores kundeportal MIT MADHYTTEN.

Vi lægger jer ikke fast på et bestemt antal. Vi leverer blot det, I indtaster i systemet.

Intet madspild

Da vi altid holder en tæt kontakt med jer og regulerer mængderne efter jeres ønsker, så reducerer vi sammen madspild. I kan derved få de mængder I ønsker - uden at prisen stiger

Sund frokost – det frie valg

Alle har en holdning til hvordan deres kost skal sammensættes. Som firmaets ansvarlige for dette er der mange holdninger, man dagligt skal forholde sig til.

Vi tror på det frie valg og anretter dagligt buffeten så opdelt som muligt til jer.

Hver af jeres kollegaer kan så frit vælge hvordan deres frokost skal være og sammensætte deres tallerken, som de selv ønsker.

Vegetar, muslim, laktose, gluten hensyn uden merpris

Har I kollegaer der ønsker at vi tager hensyn til deres kostvaner, så gør vi selvfølgelig dette, uden at det skal koste ekstra.

Dagligt vil I modtage separate anretninger til jeres kollegaer der beder om det.

Jo mere ris og ros – desto bedre

Vi er meget glade for at vores kunder giver os ris og ros løbende. Jo mere – jo bedre. Det er det der gør at vi altid kan forbedre os.

Vi har tidligere fået frokost fra fire forskellige leverandører og det var svært at gøre både vegetarerne og kødspiserne tilfredse. De fleste frokostleverandører gør sig umage i begyndelsen, men derefter begynder niveauet at falde.

Madhytten er den eneste frokostleverandør hvor vi allesammen er tilfredse – også i længden. Vegetarerne synes at deres mad er interessant og varieret, hvilket det bestemt ikke var hos de andre leverandører. Madhytten er også gode til at variere retterne, så det ikke er de samme retter som blot kører i rotation. Maden bliver præsenteret på en indbydende måde, den leveres til tiden hver dag og alle er glade og bliver mætte.

Jeg ville til enhver tid anbefale Madhyttens frokostordning!

Med venlig hilsen
Claudia

Frugtordning - med daglig frisk frugt

Vi kan tilbyde Danmarks (måske) mest fleksible frugtordning.

Til konkurrencedygtige priser kan vi levere frisk frugt hos jer dagligt uden leveringsgebyr.

I bestemmer selv hvor mange ugentlige leveringer og hvor mange stykker frugt, I ønsker.

Smørrebrød, sandwich og søde sager til møderne

Skal I holde møde i huset, så bestiller I blot smørrebrød, sandwich eller kage via MIT MADHYTTEN

Rabat på privat catering

Alle jeres medarbejdere får 800 kr. i rabat når Madhytten leverer catering til deres private fest

Prøveperiode

Alle nye kunder får lov at starte op den 1. måned uden yderligere binding. Det er vigtigt for os, at begge parter føler det er et match, inden vi indgår en aftale om levering hos jer.

Shop

I kan købe alt udstyr til jeres buffet gennem Madhytten. Vi kan hjælpe jer med varmeplader, tallerkener, bestik, tag-bestik og alt det andet

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyldt felterne og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

De næste to ugers frokostmenu

Menu for frokostordning – uge 32

Mandag

Oksetykkam og røget løgkompot
Hvide ris
Rosmarinsovs
Mango, appelsin, gulerod og honning
Blomkål med rygeost creme, radisser og agurk*
Æg, rejer og mayo rørt med caviar
Leverpostej $* f med cornichoner
Hønsesalat
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Bagt græskar med laktosefri yoghurt creme

Tirsdag

Cajun marineret Kyllingelår
Ærtecreme og stegt græskar
Kartofler, edamame bønner, ærter og chiliringe
Grønkål, bolsjebeder, grape og nødder
Salat med jordskokker og dild-olie
Tomater, aioli og ristede løg f
Oksedeller* f med kartoffelsalat
Skinkesalat med purløg$

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Falafel med tomatsalsa og quinoa

Onsdag

Kalkun stegt med timian
Gule og grønne courgetter
Pastasalat med letsyltet gulerod* f
Tomatsalsa
Spidskål, æble, grønne bønner og grov sennep
Romainesalat, urter, honning, agurk og cherrytomater
Hamburgerryg$ og røræg*
Kødpølse$* f, remoulade og ristede løg f
Bornholmersalat
Dessert* f

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Tikka masala med grøntsager og sweet potato

Torsdag

SANDWICH DAG* f
Serranoskinke$, okseinderlår og stegt kylling
Tunsalat og æggesalat
Karrydressing, friskost med urter* og dijonnaise
Blandede salater, agurk, tomat og løg

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Svamperisotto

Fredag

Hakkebøf med bløde løg og champignon
Kogte kartofler
Skysovs*
Mormorsalat*
Æble-fennikel salat med sennep
Koldt Bord
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Broccoli og polenta

$ RETTEN INDEHOLDER GRIS
* f RETTEN INDEHOLDER LAKTOSE

Menu for frokostordning – uge 33

Mandag

Marineret kyllingebryst
Pak Choi, babymajs og forårsløg
Hvide ris
Soya dip med frisk chili og agurk
Broccoli, abrikos, tranebær, blåbær og citron
Grøn salat med urter, ost* og vinaigrette
Dyrlægens natmad* f$
Oksesteg med urtedip
Wienersalat $

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Frikadeller af grønt med kartoffel

Tirsdag

BBQ marineret nakkefilet$
Stegte kartofler med sesam og hvidløg
Grov tzatziki med mynte*
Kålsalat med flere slags kål og nødder
Rødbede, feta* og spinat
Torskerogn, citronmayonnaise og dild
Æg, tomat og mild sennepsmayonnaise
Hønsesalat med asparges og ærter
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Asiatiske karryris med grillet lime

Onsdag

Wraps* f
Okse, spinat og chili
Creme fraiche dressing med purløg og persille*
Hyldeblomst og gulerødder
Agurk, tomat, rucola og løg
Oksebryst, peberrod og agurkesalat
Kalkunbryst og rabarberchutney
Skinkesalat med æble $

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Spaghetti af grøntsager med krydret tomatsauce

Torsdag

Svinemørbrad$
Champignon a la creme*
Dampede kartofler
Hjertesalat med sauce tatar, rødløg og grana pardano*
Blomkål, kold bearnaise og ristede solsikkekerner
Æggesalat med løvstikke
Kartofler, sennepscreme og purløg
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg
Dessert* f

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Spidskål med dildolie

Fredag

1 ristet med brød
Gourmet pølse$* f og groft hotdogbrød* f
Grov ketchup, estragon remoulade, ristede løg f, syltede agurker og rå løg
Kold kartoffelsalat
Blegselleri, rå græskar, kikærter og nigellafrø
Råmarineret spidskålssalat, pærer og forårsløg
Koldt Bord
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Linseköfte med persille, squash, yoghurt, citron og linser

$ RETTEN INDEHOLDER GRIS
*f RETTEN INDEHOLDER LAKTOSE