Frokostordning

Madhytten tilbyder en frokostordning med individuelle hensyn og rig mulighed for at hver enkelt kan lave sine egne valg dagligt. Nogle prioriterer vegetariske sunde retter, mens andre har et behov for et solidt mættende måltid.

Vores buffet kan dagligt opfylde begge dele. Vi tror på det frie valg og guider jer blot gennem vores anretninger, så I selv kan vælge, hvordan jeres frokost skal være.

Vi lægger et stort arbejde i at lave jeres frokost så varieret som muligt. Vores år er inddelt i 3 indbydende sæsoner med masser af livretter og nye retter.

Vi er altid klar på at tage en snak ude hos jer, når I løbende har ønsker til frokosten.
Dette tror vi på er den bedste indgangsvinkel til et godt og langt samarbejde.

Stor variation med 3 årlige sæsoner

Vi ved det vigtigste for jer som firma er at vi sørger for variation hver eneste dag.

Frokosten skal altid overraske og også være spændende efter det første år.

Vi kører årligt efter flere sæsoner så der om sommeren serveres friske og lette retter og der vinteren igennem serveres braiseret mørt kød, rodfrugter, hjemmelavet ægte sovs og meget andet.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at blive ringet op?

Online kundeportal - Mit madhytten

Hvor mange I er dagligt, hvilke ønsker I har til buffeten og alt andet der vedrører frokosten styres via vores kundeportal MIT MADHYTTEN.

Vi lægger jer ikke fast på et bestemt antal. Vi leverer blot det, I indtaster i systemet.

Intet madspild

Da vi altid holder en tæt kontakt med jer og regulerer mængderne efter jeres ønsker, så reducerer vi sammen madspild. I kan derved få de mængder I ønsker - uden at prisen stiger

Sund frokost – det frie valg

Alle har en holdning til hvordan deres kost skal sammensættes. Som firmaets ansvarlige for dette er der mange holdninger, man dagligt skal forholde sig til.

Vi tror på det frie valg og anretter dagligt buffeten så opdelt som muligt til jer.

Hver af jeres kollegaer kan så frit vælge hvordan deres frokost skal være og sammensætte deres tallerken, som de selv ønsker.

Vegetar, muslim, laktose, gluten hensyn uden merpris

Har I kollegaer der ønsker at vi tager hensyn til deres kostvaner, så gør vi selvfølgelig dette, uden at det skal koste ekstra.

Dagligt vil I modtage separate anretninger til jeres kollegaer der beder om det.

Jo mere ris og ros – desto bedre

Vi er meget glade for at vores kunder giver os ris og ros løbende. Jo mere – jo bedre. Det er det der gør at vi altid kan forbedre os.

Vi har tidligere fået frokost fra fire forskellige leverandører og det var svært at gøre både vegetarerne og kødspiserne tilfredse. De fleste frokostleverandører gør sig umage i begyndelsen, men derefter begynder niveauet at falde.

Madhytten er den eneste frokostleverandør hvor vi allesammen er tilfredse – også i længden. Vegetarerne synes at deres mad er interessant og varieret, hvilket det bestemt ikke var hos de andre leverandører. Madhytten er også gode til at variere retterne, så det ikke er de samme retter som blot kører i rotation. Maden bliver præsenteret på en indbydende måde, den leveres til tiden hver dag og alle er glade og bliver mætte.

Jeg ville til enhver tid anbefale Madhyttens frokostordning!

Med venlig hilsen
Claudia

Frugtordning - med daglig frisk frugt

Vi kan tilbyde Danmarks (måske) mest fleksible frugtordning.

Til konkurrencedygtige priser kan vi levere frisk frugt hos jer dagligt uden leveringsgebyr.

I bestemmer selv hvor mange ugentlige leveringer og hvor mange stykker frugt, I ønsker.

Smørrebrød, sandwich og søde sager til møderne

Skal I holde møde i huset, så bestiller I blot smørrebrød, sandwich eller kage via MIT MADHYTTEN

Rabat på privat catering

Alle jeres medarbejdere får 800 kr. i rabat når Madhytten leverer catering til deres private fest

Prøveperiode

Alle nye kunder får lov at starte op den 1. måned uden yderligere binding. Det er vigtigt for os, at begge parter føler det er et match, inden vi indgår en aftale om levering hos jer.

Shop

I kan købe alt udstyr til jeres buffet gennem Madhytten. Vi kan hjælpe jer med varmeplader, tallerkener, bestik, tag-bestik og alt det andet

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyldt felterne og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

De næste to ugers frokostmenu

Menu for frokostordning – uge 36

Mandag

Pasta bolognese
Kødsauce med grøntsager
Pasta med urteolie* f
Tomat, agurk, selleri og salat tern*
Spidskålssalat med grape og appelsin
Tunsalat med urter
Spegepølse* f$ med løg og sky
Kyllingepålæg med mango-chili chutney

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
POMMES ANNI, STEGT KÅL, SVAMPE OG LØG

Tirsdag

Kyllingelår i estragonsauce*
Jordskokker og hvidløg
Stegte kartofler*
Grøn salat, agurk, blåbær og edamamebønner
Figner, bagt græskar og rucola
Skinkesalat med kartofler og purløg$
Oksesteg med pickles og peberrod
Leverpostej*$f med cornichoner
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
AUBERGINE, FLÆKÆRTER OG SMØROLIE

Onsdag

Krydderstegt nakkefilet$
Løg, peberfrugt og squash
Stegte kartofler
Dip med tomat og urter*
Vandmelon, jordbær, balsamico og græskarkerner
Blomkål med karry og ærter
Æggesalat
Kalkunbryst med tomat relish
Tomat, mayo og purløg

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
RISDELLER, BROCCOLI OG RUB MED CITRON, HVIDLØG OG PERSILLE

Torsdag

Asian chicken
Sur-sød sauce, ananas og rosiner
Hvide ris
Peberfrugt, basilikum, tomater og nigellafrø *
Blomkåls cous cous, mynte, tranebær og mandler
Laksesalat med dild og urter
Røget medister* f$, remoulade og ristede løg
Æggemad med russisk salat
Dessert* f

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
ÆGGEKAGE, ÆRTER OG TOMAT

Fredag

Braiseret gris i sennepssauce$
Stegte kartofler med peberfrugt og løg
Broccolisalat, syltede rødløg, citron og abrikos
Græskar, radisser og grønne bønner (hvidløg)
Koldt bord
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
VEGETAR STROGANOFF, SVAMPE, TOMAT OG KARTOFFELMOS MED OLIVENOLIE

$ RETTEN INDEHOLDER GRIS
* f RETTEN INDEHOLDER LAKTOSE

Menu for frokostordning – uge 37

Mandag

SANDWICH DAG* f
Serranoskinke$, oksesteg og stegt kylling
Laksesalat og æggesalat
Karrydressing, friskost med urter* og dijonnaise
Blandede salater, agurk, tomat og løg

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Linsesuppe med spidskommen, tomater og ingefær

Tirsdag

Glaseret skinke$ og flødekartofler
Romanescokål, syltede rødløg og havtorn
Jordskoksalat med citron, honning og chili
Torskerogn med remoulade og citron
Æg med rejer
Wienersalat$
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Æggekage med squash i lag

Onsdag

Shawarma
Langtidsstegt okse og lam, løg og kebab krydderi
Harissa og yoghurtdressing med purløg*
Wraps* f
Tabouleh med tomat, agurk, urter og citron f
Blomkålssalat med persillepesto
Rullepølse$, sky og løg
Kartofler, langtidsbagte tomater, trøffelmayo
Kalkunsalat med soltørret tomat

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Svampe bourgignon med ris

Torsdag

Boller i karry
Kødboller med svinekød* f$
Karrysovs og hvide ris
Tomatsalat m. løgringe, mozzarella* og balsamico
Kikærter med C-vitaminer
Oksedeller med tzatziki* f
Tunsalat med tomat og basilikum
Hamburgerryg med italiensk salat$
Dessert* f

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Sellerikebab med yoghurt dressing, citron og quinoa

Fredag

Kylling Danoise
Kyllingebryst med salt og peber
Kartofler og skysovs
Rabarberkompot og syltede agurker
Mormorsalat*
Kålsalat med grov sennep og æbler
Koldt bord
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Bagt aubergine med friskost og tomater

$ RETTEN INDEHOLDER GRIS
*f RETTEN INDEHOLDER LAKTOSE