Frokostordning

Madhytten tilbyder en frokostordning med individuelle hensyn og rig mulighed for at hver enkelt kan lave sine egne valg dagligt. Nogle prioriterer vegetariske sunde retter, mens andre har et behov for et solidt mættende måltid.

Vores buffet kan dagligt opfylde begge dele. Vi tror på det frie valg og guider jer blot gennem vores anretninger, så I selv kan vælge, hvordan jeres frokost skal være.

Vi lægger et stort arbejde i at lave jeres frokost så varieret som muligt. Vores år er inddelt i 3 indbydende sæsoner med masser af livretter og nye retter.

Vi er altid klar på at tage en snak ude hos jer, når I løbende har ønsker til frokosten.
Dette tror vi på er den bedste indgangsvinkel til et godt og langt samarbejde.

Stor variation med 3 årlige sæsoner

Vi ved det vigtigste for jer som firma er at vi sørger for variation hver eneste dag.

Frokosten skal altid overraske og også være spændende efter det første år.

Vi kører årligt efter flere sæsoner så der om sommeren serveres friske og lette retter og der vinteren igennem serveres braiseret mørt kød, rodfrugter, hjemmelavet ægte sovs og meget andet.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at blive ringet op?

Online kundeportal - Mit madhytten

Hvor mange I er dagligt, hvilke ønsker I har til buffeten og alt andet der vedrører frokosten styres via vores kundeportal MIT MADHYTTEN.

Vi lægger jer ikke fast på et bestemt antal. Vi leverer blot det, I indtaster i systemet.

Intet madspild

Da vi altid holder en tæt kontakt med jer og regulerer mængderne efter jeres ønsker, så reducerer vi sammen madspild. I kan derved få de mængder I ønsker - uden at prisen stiger

Sund frokost – det frie valg

Alle har en holdning til hvordan deres kost skal sammensættes. Som firmaets ansvarlige for dette er der mange holdninger, man dagligt skal forholde sig til.

Vi tror på det frie valg og anretter dagligt buffeten så opdelt som muligt til jer.

Hver af jeres kollegaer kan så frit vælge hvordan deres frokost skal være og sammensætte deres tallerken, som de selv ønsker.

Vegetar, muslim, laktose, gluten hensyn uden merpris

Har I kollegaer der ønsker at vi tager hensyn til deres kostvaner, så gør vi selvfølgelig dette, uden at det skal koste ekstra.

Dagligt vil I modtage separate anretninger til jeres kollegaer der beder om det.

Jo mere ris og ros – desto bedre

Vi er meget glade for at vores kunder giver os ris og ros løbende. Jo mere – jo bedre. Det er det der gør at vi altid kan forbedre os.

Vi har tidligere fået frokost fra fire forskellige leverandører og det var svært at gøre både vegetarerne og kødspiserne tilfredse. De fleste frokostleverandører gør sig umage i begyndelsen, men derefter begynder niveauet at falde.

Madhytten er den eneste frokostleverandør hvor vi allesammen er tilfredse – også i længden. Vegetarerne synes at deres mad er interessant og varieret, hvilket det bestemt ikke var hos de andre leverandører. Madhytten er også gode til at variere retterne, så det ikke er de samme retter som blot kører i rotation. Maden bliver præsenteret på en indbydende måde, den leveres til tiden hver dag og alle er glade og bliver mætte.

Jeg ville til enhver tid anbefale Madhyttens frokostordning!

Med venlig hilsen
Claudia

Frugtordning - med daglig frisk frugt

Vi kan tilbyde Danmarks (måske) mest fleksible frugtordning.

Til konkurrencedygtige priser kan vi levere frisk frugt hos jer dagligt uden leveringsgebyr.

I bestemmer selv hvor mange ugentlige leveringer og hvor mange stykker frugt, I ønsker.

Smørrebrød, sandwich og søde sager til møderne

Skal I holde møde i huset, så bestiller I blot smørrebrød, sandwich eller kage via MIT MADHYTTEN

Rabat på privat catering

Alle jeres medarbejdere får 800 kr. i rabat når Madhytten leverer catering til deres private fest

Prøveperiode

Alle nye kunder får lov at starte op den 1. måned uden yderligere binding. Det er vigtigt for os, at begge parter føler det er et match, inden vi indgår en aftale om levering hos jer.

Shop

I kan købe alt udstyr til jeres buffet gennem Madhytten. Vi kan hjælpe jer med varmeplader, tallerkener, bestik, tag-bestik og alt det andet

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyldt felterne og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

Ugens frokostmenu

Vi serverer portionsanrettet sandwich, tapas og varm ret i disse uger til alle vores kunder – mangler I en løsning i de her tider, så kontakt os.
Vi kommer gerne forbi og hjælper med mad.

De næste to ugers frokostmenu

Menu for frokostordning – uge 21

Mandag

Nakkekoteletter og spicy dressing
Pastasalat
Æble-fennikelsalat

Foccacciabrød

Grøntsagsstænger

Vegetar
Sellerikotelet og spicy dressing
Æble-fennikel salat med linser

Tirsdag

Kylling i karrysauce
Ris med karryløg
Gulerodssalat med ananas

Foccacciabrød

1 styk frugt

Vegetar:
Grillet og bagt aubergine med løgpure
Risotto og perleløg
Gulerodssalat med ananas

Onsdag

Kalvecvetter med løgkompot
Forårsløg og perleløg
Kartofler med smør og urter
Salat med blomkål og citron

Foccacciabrød

Dessert

Vegetar
Krydret bønnegryde med hytteost
Salat med blomkål og citron

Torsdag

Fredag

3 stk uspecificeret smørrebrød

$ RETTEN INDEHOLDER GRIS
* f RETTEN INDEHOLDER LAKTOSE

Menu for frokostordning – uge 22

Mandag

Pulled pork
Langtidstilberedt ”trukket” gris ***
Whiskey ketchup, chili mayo, syltede rødløg og bolle* f
Coleslaw med syltet kål
Fennikelsalat med citrus og tranebær
Gravad filet med rævesauce ***
Laksesalat med lime og paprika

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
GULERODSBØF MED RISTEDE MANDLER

Tirsdag

Hakkebøf med løg
Stegte kartofler og peberfrugter
Pebersauce
Råkost med gulerod, kokos, selleri og æble
Broccoli, rød pesto, hjertesalat og græskarkerner
Leverpostej med bacon * ** ***
Kalkun, urtemayo og karse
Æg, russisk salat og purløg
Ostebord *

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
VEGETARISK INDISK CURRY MED KARTOFLER OG KOKOSMÆLK

Onsdag

Stegt kylling
Bagte løg og peberfrugter
Hvide ris
Gulerods tzatziki *
Cous Cous med melon, salatløg og mynte
Spidskålssalat med grape og appelsin
Kartoffelmad med Sauce tatar
Kogt skinke med italiensk salat ***
Rejesalat m. purløg og røget paprikacreme

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
GRØNT DELLE MED RODFRUGT FRITTER OG GRØN CREME

Torsdag

Nakkefilet med enebær og peber ***
Ærtepure og syltet fennikel
Dampede kartofler med løvstikke og rødløgscreme
Grønkål med lilla gulerødder og wasabidressing
Høvlet blomkål, mandler, citron og æbler
Leverpostej med agurk * ** ***
Skinkesalat med forårsløg og peberfrugt ***
Wraps med grøntsager * **
Dessert * **

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
TOFU, SELLERI I LAG OG CRUNCH

Fredag

Kalkun cuvette
Citronskiver og ærter
Kold kartoffelsalat m. honning og forårsløg
Rødkålssalat med sennepsfrø, appelsin og hasselnød
Caesar salat med croutoner og grana pradano * **
Koldt bord
Ostebord *

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
VEGETARBOLLER MED ROSMARIN, KRYDRET SPIDSKÅL OG LINSER VENDT MED YOGHURT OG MERIAN

$ RETTEN INDEHOLDER GRIS
*f RETTEN INDEHOLDER LAKTOSE