Frokostordning

Madhytten tilbyder en frokostordning med individuelle hensyn og rig mulighed for at hver enkelt kan lave sine egne valg dagligt. Nogle prioriterer vegetariske sunde retter, mens andre har et behov for et solidt mættende måltid.

Vores buffet kan dagligt opfylde begge dele. Vi tror på det frie valg og guider jer blot gennem vores anretninger, så I selv kan vælge, hvordan jeres frokost skal være.

Vi lægger et stort arbejde i at lave jeres frokost så varieret som muligt. Vores år er inddelt i 3 indbydende sæsoner med masser af livretter og nye retter.

Vi er altid klar på at tage en snak ude hos jer, når I løbende har ønsker til frokosten.
Dette tror vi på er den bedste indgangsvinkel til et godt og langt samarbejde.

Stor variation med 3 årlige sæsoner

Vi ved det vigtigste for jer som firma er at vi sørger for variation hver eneste dag.

Frokosten skal altid overraske og også være spændende efter det første år.

Vi kører årligt efter flere sæsoner så der om sommeren serveres friske og lette retter og der vinteren igennem serveres braiseret mørt kød, rodfrugter, hjemmelavet ægte sovs og meget andet.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at blive ringet op?

Online kundeportal - Mit madhytten

Hvor mange I er dagligt, hvilke ønsker I har til buffeten og alt andet der vedrører frokosten styres via vores kundeportal MIT MADHYTTEN.

Vi lægger jer ikke fast på et bestemt antal. Vi leverer blot det, I indtaster i systemet.

Intet madspild

Da vi altid holder en tæt kontakt med jer og regulerer mængderne efter jeres ønsker, så reducerer vi sammen madspild. I kan derved få de mængder I ønsker - uden at prisen stiger

Sund frokost – det frie valg

Alle har en holdning til hvordan deres kost skal sammensættes. Som firmaets ansvarlige for dette er der mange holdninger, man dagligt skal forholde sig til.

Vi tror på det frie valg og anretter dagligt buffeten så opdelt som muligt til jer.

Hver af jeres kollegaer kan så frit vælge hvordan deres frokost skal være og sammensætte deres tallerken, som de selv ønsker.

Vegetar, muslim, laktose, gluten hensyn uden merpris

Har I kollegaer der ønsker at vi tager hensyn til deres kostvaner, så gør vi selvfølgelig dette, uden at det skal koste ekstra.

Dagligt vil I modtage separate anretninger til jeres kollegaer der beder om det.

Jo mere ris og ros – desto bedre

Vi er meget glade for at vores kunder giver os ris og ros løbende. Jo mere – jo bedre. Det er det der gør at vi altid kan forbedre os.

Vi har tidligere fået frokost fra fire forskellige leverandører og det var svært at gøre både vegetarerne og kødspiserne tilfredse. De fleste frokostleverandører gør sig umage i begyndelsen, men derefter begynder niveauet at falde.

Madhytten er den eneste frokostleverandør hvor vi allesammen er tilfredse – også i længden. Vegetarerne synes at deres mad er interessant og varieret, hvilket det bestemt ikke var hos de andre leverandører. Madhytten er også gode til at variere retterne, så det ikke er de samme retter som blot kører i rotation. Maden bliver præsenteret på en indbydende måde, den leveres til tiden hver dag og alle er glade og bliver mætte.

Jeg ville til enhver tid anbefale Madhyttens frokostordning!

Med venlig hilsen
Claudia

Frugtordning - med daglig frisk frugt

Vi kan tilbyde Danmarks (måske) mest fleksible frugtordning.

Til konkurrencedygtige priser kan vi levere frisk frugt hos jer dagligt uden leveringsgebyr.

I bestemmer selv hvor mange ugentlige leveringer og hvor mange stykker frugt, I ønsker.

Smørrebrød, sandwich og søde sager til møderne

Skal I holde møde i huset, så bestiller I blot smørrebrød, sandwich eller kage via MIT MADHYTTEN

Rabat på privat catering

Alle jeres medarbejdere får 800 kr. i rabat når Madhytten leverer catering til deres private fest

Prøveperiode

Alle nye kunder får lov at starte op den 1. måned uden yderligere binding. Det er vigtigt for os, at begge parter føler det er et match, inden vi indgår en aftale om levering hos jer.

Shop

I kan købe alt udstyr til jeres buffet gennem Madhytten. Vi kan hjælpe jer med varmeplader, tallerkener, bestik, tag-bestik og alt det andet

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyldt felterne og vi vil vende tilbage hurtigst muligt

De næste to ugers frokostmenu

Menu for frokostordning – uge 47

Mandag

Kyllingelår, peberfrugter og bagte løg
Smashed potatoes med sesam
Chipotle salsa
Blomkål, Radisser og Forårsløg, basilikum
Rødbedesalat med grønt
Leverpostej* f$ med surt
Laksesalat
Skinke med løg chutney$

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Røget græskar med kerner, sylt og ost

Tirsdag

Braiseret gris$
Grønkål og knoldselleri
Kartoffelmos med rodfrugter*
Skysovs
Romanescokål, hytteost*, dild og hasselnødder
Bulgurf, æbler, rødløg, fennikel og grønt
Oksefrikadeller* f med fetacreme*
Æggesalat
Tomatmad med bacon$ og løvstikkecreme
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Ratatouille med rispilaf

Onsdag

Italiensk lasagne*f
Hakket oksekød, grøntsager, revet ost og tomat
Salat med peberfrugter, harissa og nigellafrø
Tomatsalat med mozzarella*
Lys kalvesteg med tomat-blomme relish
Skinkesalat med ristet sort peber$
Kalkunpålæg med soltørret tomat

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
One pot med pak choi, tofu og saltbagt selleri

Torsdag

Skipperlabskovs
med oksetykkam, fond, løg og kartofler
Rødbeder og purløgssmør*
Tabouleh med agurk, tomat, citron og urter
Caesar salat*
Fennikelpølse med oliven og syltet fennikel* f$
Hønsesalat
Æg med rejer
Dessert* f

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Spicy kåldolmer med krydrede grøntsager

Fredag

Boller i karry$* f
Kødboller i karrysovs
Hvide ris
Squash, kikærter, dild og vinaigrette
Råkost med blandet kål, mango og ananas
Koldt bord
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN: Vegetarisk Carbonara

$ RETTEN INDEHOLDER GRIS
* f RETTEN INDEHOLDER LAKTOSE

Menu for frokostordning – uge 46

Mandag

Braiseret oksetykkam
Spinat og selleripure*
Skysovs og stegte kartofler
Grønkål, granatæble og edamamebønner
Tomatsalat med lime, merian, linser og bønner
Torskerogn med remoulade og citron
Æggesalat med karry
Leverpostej* f$ med bacon$

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Bagte beder, stikkelsbær og quinoa

Tirsdag

Kyllingebryst
Majspure* og syltede svampe
Ris og rødvinssovs
Broccolisalat med peanuts, bønnespirer og soya
Blomkål, karry, mandler og forårsløg
Hønsesalat med Asparges
Italiensk spegepølse$* f med løg og sky
Kartoffelmad med ostecreme og purløg
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Svampefarsbrød med tranebær og løgkompot

Onsdag

Flæskestegssandwich$
Dijonnaise, rødkål og cornichoner
Bolle* f
Spidskålssalat med, ærter, æbler og dild
Pastasalat* med pesto
Skaldyrssalat med grønt
Æg med russisk salat og karse
Kalkunbryst med basilikumcreme

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Indisk gryderet med linser og kikærter

Torsdag

Tarteletter* f
Høns i asparges
Broccoli, mandler, nigellafrø og quinoa f
Palmekål med bagte kikærter, feta* og rødløg
Gravad filet med røræg*
Tunsalat med jalapenos og majs
Kødpølse med ærtecreme$* f
Dessert* f

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Spidskål, citron og hvidløg

Fredag

Hakkebøf med bløde løg
Dampede kartofler
Rødbeder og kold bearnaise
Fennikelsalat med havtorn og kerner
Rodfrugtsalat med pesto, feldsalat og birkes
Koldt bord
Ostebord*

VEGETAR UDEN LAKTOSE/GLUTEN:
Rød karrysauce, tofu og squash

$ RETTEN INDEHOLDER GRIS
*f RETTEN INDEHOLDER LAKTOSE